Express
Gratis retour!
poster

Sneakers - De nieuwste trends en tips

Alles wat je moet weten om je Sneaker look op de top te houden! Of je nu een nieuwe klassieke of originele stijl nodig hebt voor je collectie sneakers, we weten zeker dat je iets naar jouw smaak zult vinden in ons brede assortiment.

Hier hebben we de allerbeste selecties van hete en trendy sneakers voor dames, heren en kinderen samengesteld, samen met alle informatie die je nodig hebt om ze er het hele jaar door als nieuw uit te laten zien!

Toptrends voor sneakers

Bestverkopende sneakerklassiekers

Populaire witte sneakers

Topsneakers voor dames

Topsneakers voor heren

Topsneakers voor kinderen

Zo verzorg je je sneakers .

Afhankelijk van het materiaal waarvan je sneakers zijn gemaakt, heb je verschillende benaderingen en producten nodig om ze schoon te houden. Hier zijn de verschillende materialen waarvan je sneakers vaak aantreft, en hoe je ze moet onderhouden.

Leren sneakers: Leder en huid dat in schoenen wordt gebruikt, wordt eerst gelooid om slijtvast en vormbaar te worden. Door te kiezen welk looiproces te gebruiken, kunnen de gewenste eigenschappen en het uiterlijk van het leer worden bereikt. Gebruik een zachte borstel samen met een natte handdoek en een doek om het vuil van de leren sneaker te verwijderen. Om ze schoon te houden, vergeet niet om er een waterbestendige spray op te gebruiken.

Nubuckleren sneakers: Nubuck is een materiaal gemaakt van leer dat een speciale vijltechniek doorloopt. Hierdoor is het leer wat kwetsbaarder en heeft het daarom wat meer zorg nodig om veerkrachtig te blijven. Het belangrijkste om hier aan te denken, is om ze vaak te borstelen en een vocht- en vuilafstotende spray te gebruiken om ze het hele jaar door fris te houden.

Stof of canvas: schoenen die van stoffen zijn gemaakt, worden meestal gemaakt van canvas, een weefsel met dikke draden, meestal gemaakt van katoen, lingarín of yute. Canvas ademt goed maar kan gemakkelijk vocht opnemen en is daardoor niet erg goed bestand tegen vuil. Historisch gezien werd canvas gebruikt voor onder andere zeilen en het bewapenen van rubberen wielen, wat echt zijn algemene duurzaamheid laat zien. Sommige canvas sneakers kunnen in de machine worden gewassen, maar voor degenen die geen machinewasinstructies hebben. Gebruik een vuilverwijderende crème of spray gevolgd door een laag water- en vuilafstotende spray en ze blijven er als nieuw uitzien.

Schoenveters: De gemakkelijkste manier om uw schoenveters schoon te maken zodat ze passen bij het nieuwe schone uiterlijk van uw schoenen, is door ze te verwijderen en ze in water te weken terwijl u een vet- en/of vuilverwijderingscrème aanbrengt en voorzichtig schrobt. Spoel ze daarna een paar keer af en ze zouden zo goed als nieuw moeten zijn.

Schoenverzorgingsproducten en andere accessoires

VisaMastercardKlarnaBancontactPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-BE@footway.com - (+44)800 098 8300
Belgium