Express
Gratis retour!
poster

De ultieme gids voor zomer- en lentesandalen

Van alledaagse sandalen tot smaakvolle en minimalistische hakstijlen, sandalen voegen een extra vleugje definitie toe aan je look als de zon schijnt. Deze geweldige selectie sandalen voor dames, heren en kinderen omvat een mix van modieus design en comfortabele stijlen.

Damessandalen

Verfris je look voor het seizoen met onze prachtige collectie damessandalen. Leren bandjes en glinsterende stijlen zijn de belangrijkste trends van het moment, terwijl sandalen met teensteun en slingbacks zorgen voor een coole, comfortabele look.

Shop alle sandalen voor dames

Sandalen voor heren

De perfecte mix van mode, functie en comfort voor dagelijks gebruik. Onze brede collectie herensandalen is gevuld met verschillende stijlen, om aan al uw behoeften te voldoen of om bij uw outfits te passen.

Shop alle Sandalen voor heren

Sandalen voor kinderen

Kinderen zijn dol op spelen en rennen! Geen wonder dat ze schoenen nodig hebben die bescherming, goede pasvorm en grip bieden. Onze grote selectie kindersandalen is gemaakt met kleinere voeten in gedachten en zal ze door elk avontuur leiden dat hen te wachten staat.

Shop alle sandalen voor kinderen

Comfortabele sandalen

Wat is er mooier dan een paar comfortabele sandalen, om binnen en buiten te dragen, in de lente, zomer, herfst en winter. U hoeft niet te dutten, wanneer u in een van deze "wolkachtige" comfortabele sandalen kunt springen.

Shop alle comfortabele sandalen

Birkenstock Sandalen

Door hun aard zijn voeten ontworpen om blootsvoets op natuurlijke grond te lopen, waar het gewicht gelijkmatig over de hele voet wordt verdeeld. Het Birkenstock-voetbed is geïnspireerd op de natuurlijke print die een voet in het zand achterlaat, waardoor de voet kan functioneren alsof hij op blote voeten loopt. Traditie sinds 1774.

Shop alle Birkenstock Sandalen

Sandalen met leren band

Speel in op zomertrends met onze leren sandalen met bandjes. Veelzijdig en stijlvol, deze sandalen met platte vorm hebben verschillende stijlen leren bandjes en zijn allemaal ontworpen om de hele dag comfort te bieden

Shop alle sandalen met leren band

Waterdichte Sandalen

Waarom zou je je sandalen uit moeten doen als je je voeten in het water dompelt? Til je functionele kleding deze zomer naar een nieuw niveau met deze gemakkelijk te matchen waterdichte sandalen van topmerken als "Crocs" en "Rieker".

Shop alle waterdichte sandalen

Ecco Sandalen

De rubberen buitenzool van Ecco-sandalen is licht gegolfd om je voet te helpen bij zijn natuurlijke loopbeweging. ECCO doet veel onderzoek en technologie in hun sandalen, wat resulteert in een zeer comfortabel en ondersteunend product dat bij elke stap duidelijk te zien is.

Shop alle Ecco sandalen

Kavat Sandalen

Sandalen voor kinderen met focus op duurzaamheid. KAVAT-sandalen zijn voor velen de eerste keuze dankzij hun langdurige onderzoek naar het maken van geweldige schoenen voor kinderen. Hier vind je een ruim aanbod aan comfortabele en fijne sandalen voor kinderen.

Shop alle Kavat sandalen

Rieker Sandalen

Rieker-sandalen zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook ontworpen om je voeten te verlichten van pijntjes en kwalen. De unieke Rieker anti-stress zool absorbeert schokken en verspreidt de druk over het hele oppervlak voor een comfortabeler loopvlak.

Shop alle Rieker sandalen

VisaMastercardKlarnaBancontactPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-BE@footway.com - (+44)800 098 8300
Belgium