Express
Gratis retour!
poster

Blijf op de been met slipvrije schoenen

Wat is een Vibram-zool?

Het is een rubberen zool met diep profiel die de schoen meer grip en stabiliteit geeft.

De Vibram Sole werd voor het eerst ontworpen door de Italiaanse bergbeklimmer Vitale Bramani in de jaren dertig nadat hij zes van zijn vrienden verloor bij een tragisch bergbeklimmingsongeval.

In die tijd hadden klimschoenen een leren zool met spijkers of een vilten zool, wat niet ideaal was als de grond nat of bevroren was.

Vandaag, bijna 100 jaar later, worden Vibram-zolen gebruikt voor alles, van trailrunningschoenen tot gewone wandelschoenen, en naar verluidt gebruiken meer dan 1000 schoenmakers hun zolen bij de productie.

Wat zijn de voordelen van Vibram-zolen?

Het grote voordeel van een Vibram-zool is de geweldige grip, ideaal tijdens de herfst en winter wanneer de buitenoppervlakken nat of bevroren zijn. Vibram-zolen zijn gemaakt van rubber, wat betekent dat ze waterdicht zijn en je voeten droog en comfortabel houden, zelfs tijdens regenachtige en drassige omstandigheden. Een extra bonus is dat Vibram-zolen bekend staan als bijzonder duurzaam tegen slijtage. Ze zijn ook wasbaar in de machine (maar controleer je schoenen voor wasinstructies, want het bovenmateriaal is dat misschien niet!).

Vibram Arctic Grip

Dit is een state-of-the-art technologie die het meest geavanceerde grijpsysteem voor koud weer vertegenwoordigt dat Vibram ooit heeft gemaakt. Het is volledig gemaakt van rubberen materialen en daarom zijn er geen metalen onderdelen nodig. Het Vibram Arctic Grip-systeem is speciaal ontworpen en ontworpen om te presteren op nat ijs. Het is het beste te herkennen aan de blauwe ijspatronen op de zolen van de schoenen.

Intrekbare noppen

Een fantastische oplossing voor gladde oppervlakken! Dit zijn spikes die aan de zolen van de schoenen zijn bevestigd en die kunnen worden uitgeklapt of ingetrokken kunnen worden, afhankelijk van de weersomstandigheden en de ondergrond. Houd de spikes uitgeklapt op koude, natte, besneeuwde of ijzige dagen en trek ze in op droge dagen wanneer de grond niet glad is. Perfect als je je schoenen aan de ondergrond wilt aanpassen en tegelijkertijd veilig wilt houden!

Bezaaid en warm gevoerd

De winter kan koud en hard zijn, maar ook ongelooflijk mooi. Zorg ervoor dat u comfortabele en veilige schoenen heeft, zodat u kunt genieten van wandelingen tussen met rijp bedekte bomen, uw dagelijkse taken kunt uitvoeren en kunt genieten window shopping zonder risico op vallen en uitglijden.

Losse antislip bescherming

Deze afneembare handgrepen van Springyard zijn perfect als je je gewone schoenen wilt gebruiken, maar toch veilig wilt lopen tijdens ijzige omstandigheden. Alle noppen en anti-slip bescherming van Springyard zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn CE-gemarkeerd. Dit betekent dat ze veiligheidstesten hebben ondergaan bij het FIOH testinstituut in Finland.

VisaMastercardKlarnaBancontactPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-BE@footway.com - (+44)800 098 8300
Belgium